logo
aaa

Targeta Regal

Hi ha dies a la nostra vida que són especials. Com per exemple el dia dels enamorats, la celebració d’un aniversari, el dia del pare o la mare, Nadal o reis i molts altres.

Per a tots aquestes dies, t’oferim també un regal especial, les nostres Targetes Regal. Una targeta que et permet escollir el servei que vols en el moment que vulguis.

Cuida de la persona que estimes. Quin millor regal podries fer-li?

Targeta Regal 30€ Pagès Perruqueria
Targeta Regal 50€ Pagès Perruqueria
Targeta Regal 100€ Pagès Perruqueria
Targeta Regal Personalitzada Pagès Perruqueria

RESERVA TARGETA REGAL

Alguns dies són especials. Les targetes regal també.

    Marca la Targeta Regal que vols reservar:
    Marca com vols l'entrega:
    Laura Pages, SL és el responsable del tractament de les dades personals dels subscriptors. Aquestes dades seran tractades conformes a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i del nou Reglament General de Protecció de Dades 2016/279, vigent des del 25 de maig 2018, i a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat d’Informació i de Comerç Electrònic. Aquestes dades personals no es comunicaran a tercers excepte obligació legal. Els subscriptors tenen el dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment. També poden exercir el dret a l’accés, rectificació, cancel·lació o oposició a través de correu electrònic info@pagesperruqueria.cat o correu postal al Carrer Maximí Fornés, 5, 08191 Rubí i el dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades www.agpd.es si sent que s’ha vulnerat qualsevol dels seus drets.
    Rebutjar tot