logo
aaa

Reserva de productes

T'ho posem fàcil. Si ens dius quins productes voldries nosaltres et preparem la comanda i així quan vinguis ja ho tindràs tot preparat.

També ens pots indicar per a què voldries el producte i nosaltres t’aconsellarem quina és la millor solució i el producte més adequat.

    Laura Pages, SL és el responsable del tractament de les dades personals dels subscriptors. Aquestes dades seran tractades conformes a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i del nou Reglament General de Protecció de Dades 2016/279, vigent des del 25 de maig 2018, i a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat d’Informació i de Comerç Electrònic. Aquestes dades personals no es comunicaran a tercers excepte obligació legal. Els subscriptors tenen el dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment. També poden exercir el dret a l’accés, rectificació, cancel·lació o oposició a través de correu electrònic info@pagesperruqueria.cat o correu postal al Carrer Maximí Fornés, 5, 08191 Rubí i el dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades www.agpd.es si sent que s’ha vulnerat qualsevol dels seus drets.
    Rebutjar tot